ING 12,500 TL emekli promosyon kampanyası açıkladı! Hangi banka 12.500₺ veriyor?

 Emekliye hangi banka 12.500 TL promosyon ikramiyesi veriyor, emekliye 12.500 TL promosyon veren bankalar hangileri, emekli maaş promosyonları yükseltilmeye başladı! 

Sgk bağkur ve emekli sandığı emeklileri için emekli maaşını ING’ye taşıyan emekler için sevindirici bir haber var. Emekli maaşını ING’den alacak olan emekliler 8500 TL promosyon ilave olarak 4000 TL yani toplamda 12.500 TL ye varan promosyon ikramiyesi alacak. Promosyon ikramiyeleri yükseltiliyor ve ilk adım ing Bankası’ndan geldi. 


ING 12.500 TL PROMOSYON DUYURUSU



NASIL FAYDALANILIR? 

1) emekli maaşınızı ING bankasına taşımanız gerekiyor. 

 2) ING şubelerine giderek taşıma işlemleri konusunda destek alabilirsiniz.

3) promosyon ödemeleri 3 yıllığına maaşınızı ING'den almanız sözünüze verilmektedir.

4) farklı bankalardaki maaşınız kalan promosyon tutarınız ödenerek maaş banka değişikliği yapılabilmektedir.

5) ING yayınlamış olduğu ek promosyon kampanyası tutarı maaş tutarınıza göre hesaplanmaktadır en fazla 12.500 TL olarak belirlenmiştir.

6) Maaş taşıması yapan emekliler ayrıca Turuncu ekstra hizmeti ile ekstra mevduat faizi kampanyasına da katılabiliyorlar.

7) Ek promosyondan faydalanabilmek için 4 adet fatura ile ING şubelerine giderek otomatik talimat vermeniz yada müşteri hizmetlerinden talimat vermeniz gerekmektedir.

ING RESMI INTERNET SITESINDE YAYINLANAN BILGILERE GÖRE KAMPANYA 1 EKİM 2023 İLE 31 EKİM 2023 TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİ OLACAK.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.