Vakıfbank 18.000 TL faizsiz taksitli nakit kampanyası başlattı

 Vakıfbank 18.000 TL sıfır faizli taksitli nakit avans kampanyası hakkında bilgiler, Vakıfbankın yeni başlatmış olduğu faizsiz nakit avans kredisine dair detaylar, vakıfbank yeni faizsiz 18.000 TL kredi kampanyası hakkında bilgiler ve tüm detayları sizler için burada derlemek istedik. 


Vakıfbank yeni bir kampanya duyurdu. Vakıfbank yeni doğurmuş olduğu kampanya ile birlikte hiçbir faiz ödemeden 18.000 TL yeni taksitli nakit avans kampanyasını başlattı. Vakıfbank yeni faizsiz nakit avans kampanyası üç taksitli kullanılabilmektedir. 



KİMLER BAŞVURABİLİR?

Vakıfbankın yeni 18.000 TL kampanyasına başvuracak olan kişiler öncelikle vakıfbank click kart kredi kartına başvurup kredi kartı başvurusu onaylanan kişiler üç taksitle sıfır faizli 18.000 TL nakit avans kampanyasına başvuruda bulabilecekler.

DETAYLAR

Kampanya 31.08.2023 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan faydalanacak olan kişiler bu tarihe kadar Vakıfbankın click kart adlı kredi kartına başvuru da bunu onaylatmaları gerekmektedir. Ayrıca tanımlanan limitin yüzde 25’ine kadar nakit avans kullanılabileceği de vakıfbank resmi internet sitesinde açıklama kısmına duyurulmuştur. 

TAKSİTLENDİRME 

Vakıfbankın 18.000 TL sıfır faizli nakit avans kampanyasını üç eşit taksite böldüremeniz mümkün olacaktır. Aylık taksit tutarı 6000 TL’ye sıfır faizli kampanyadan faydalanabilirsiniz. Herhangi bir kesinti yada masraf bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.