Yeni Evleneceklere 150.000 TL Faizsiz Kredi (48 AY VADELİ)

 Yeni Evlenenlere 150.000 TL faizsiz kredi desteği hakkında bilgiler, yeni evlenecek olan kişilere devletten 150.000 TL kredi verilecek, yeni Evlenenlere hangi banka 150.000 TL verecek, yeni evlenmeyi düşünen gençler için hazırlanan 150.000 TL’lik kredi paketi hakkında tüm ayrıntıları sizler için burada derledik. 


Devlet yeni evlenecek olan gençler için çeyiz desteği ve beyaz eşyaları düğün masrafları karşılanması amacıyla Yeni bir kredi kampanyası için düğmeye bastı. Edinilen bilgilere göre devletimiz gençler için düğün hazırlıkları ve masrafları karşılanması amacıyla ilk iki yıl geri ödemesi bulunmayan yeni bir kredi kampanyası hazırlıyor. Yeni evlenecek olan çiftlere büyük bir yük altından kurtaracak olan kredi kampanyası önümüzdeki günlerde açıklanacak bilgisine ulaşıldı. Bilindiği üzere beyaz eşya, oturma grubu, ve diğer tüm eşyaları son zamanlarda yüksek tutarlarda zam yapılması ile birlikte gençler evlilik hayallerinden de uzaklaştın ancak edinilen bilgilere göre devletimiz kamu bankaları aracılığı ile masrafların karşılanması için 150.000 tl dev yeni evlenecek olan gençler için kredi paketi hazırladı. Seçim öncesi duyurulması beklenen 150.000 TL’lik evlilik kredisi kampanyası ayrıntıları şu zamana kadar edinilen bilgiler ve diğer tüm detayları sizler için burada hazırladık.


HANGI BANKALAR EVLILIK KREDISI VERECEK?



150.000 TL’lik yeni evlilik kredisi paketi hazırlanması sonrasında üç kamu bankasının evlilik kredisini gençler için sağlayacağı bilgisine ulaşıldı. 

- ziraat bankası

- Halkbank

- vakıfbank


KREDI ÖZELLIKLERI

- üç kamu Bankası’ndan verilecek olan 150.000 TL’ye kadar evlilik kredisi faizsiz olarak gençlere sunulması düşünülüyor.

- üç kamu Bankası’ndan verilecek olan 150.000 TL’ye kadar evlilik kredisi sadece düğün masrafları ve mobilyalar ev eşyaları için verilecek. 

- üç kamu Bankası’ndan verilecek olan evlilik kredisi 48 ay vadeli olması bekleniyor ve ilk iki sene hiçbir geri ödeme ve taksit bulunmuyor. 

- 150.000 TL yeni evlenecek olan çiftlere verilecek olan evlilik kredisi hangi ihtiyaçlar için kullanılacağı titizlikle takip edileceği öğrenildi. Yani alınacak olan eşyaların faturalarının ibraz zorunlu bulunacak. 


MÜJDEYİ CUMHURBAŞKANI DUYURDU






TAKSİT TUTARLARI

Kredi : 150.000

Vade : 48 ay (ilk 2 yıl geri ödemesiz)

Taksit : 3125 TL

Kimler başvuru yapabilir?

Devlet tarafından verilecek olan evlilik kredisine evlenmeye karar vermiş belirli bir yaşı doldurmamış eş adayları başvuruda bulunabilecekler. Ayrıca kişiler nikah tarihlerini almaları sonrasında bu kredi desteğine başvuracaklar. Ayrıca yeni kredi desteği yalnızca ilk kez evlenecek olan kişilere verilmesi beklenmektedir. Konuya ilişkin detayları netleştikçe sizleri buradan bilgilendirmeye devam edeceğiz. 


2 yorum:

  1. Ne zaman başvurmaya açılacak?

    YanıtlaSil
  2. Ne zaman çekebileceğiz krediyi bilgi var mıdır ?

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.