İş Bankası 70.000₺’ ye kadar ANINDA BAYRAM KREDİSİ kampanyası başlattı

 İş Bankası 70.000 TL bayram kredisi başvurusu nasıl yapılır, İş Bankası 70.000 TL’ye kadar bayram kredisi şartları nelerdir kimlere veriyor İşbankasının yeni yayınlamış olduğu bayram kredisi ile ilgili bilgiler sizler için burada derledik.

İş Bankası ramazan bayramın yaklaşmasıyla birlikte yeni bir kredi kampanyası duyurdu. İş Bankası mobil müşterilerine bayram ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için ya da bayram tatilleri için hazırlamış olduğu kredi kampanyası vatandaşlarımızın ilgisini çekiyor. İş Bankası şubeye gitmeden 70.000 TL’ye kadar mobil müşterileri için hazırladığı bayram kredisine iş bankasının kredi değerlendirme politikasına uyan vatandaşımız başvuruda bulunabilirler. 

İŞ BANKASI BAYRAM KREDİSİ DUYURUSU





BAYRAM KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

1) İşbankasının bayram kredisine başvuracak olan kişilerin de yasal takip yakın izleme gibi durumlarının olmaması gerekmektedir.

2) İşbankasının bayram kredisi ne başvuracak olan kişilerin yapılandırması ve güncel gecikmesi bulunmaması gerekmektedir.

3) İşbankasının bayram kredisi kişiye özel faiz oranları ile verilmektedir yani bu demek oluyor ki kişinin kredi notu borç limit oranı ve benzeri unsurlar kişiye verilecek olan kredi tutarının faiz oranını belirlemektedir.

BAŞVURULAR

İşbankasının anında bayram kredisi ne müşteri hizmetleri aracılığı ile iş bankası atemeleri ya da İş Bankası mobil bankacılık ve şubelerinden başvuruda bulunabilirler. 

TAKSİTLER

İşbankasının anında bayram kredisi onaylanması durumunda 50.000 üzeri 24 ay 50.000 altı 36 ay vade ile kullanılabilmektedir. 




Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.