Akbank 250.000 TL’ye Kadar Kredi BORÇ TRANSFERİ

 Akbank 250.000 TL’ye kadar borç transfer kredisi kampanyası hakkında bilgiler, Akbank’ın diğer bankalardaki kredileri birleştirme amaçlı verdiği kredi borç taransferi hakkında bilgiler, Akbank borç transfer kredisi veriyor mu? Konuya ilişkin ilgili borç transferi kredisi başvurusu nasıl yapılır sizler için tüm detaylarına kadar burada anlatımını hazırladık ve haberin tüm detayları.

Akbank resmi internet sitesi ve mobil bankacılık aracılığı ile 250.000 TL’ye kadar kredi borç transferi yapmaktadır. Başka bankalarda bulunan borçlarınızı Akbank’ın yeni borç transferi kredisi kampanyası ile birlikte tek bir çatı altında tek bir bankada birleştirebilmenizi sağlayan borç transferi kredisi hakkında tüm detaylar, Akbank’ın borç transfer kredisine nasıl başvuru yapacağımıza dair tüm anlatımları burada derlemek istedik. Ayrıca Akbank’ın borç transfer kredisini hangi şartlar altında verdiği kredi özellikleri değerlendirme süreci ve konuya ilişkin tüm bilgileri burada sizler için hazırladık.


AKBANK RESMİ İNTERNET SİTESİNDEKİ KREDİ BORÇ TRANSFERİ İLE İLGİLİ DUYURUSU







KREDİ BORÇ TRANSFERİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Akbank’ın 250.000 TL’ye kadar olan kredi borç transferi başvurusu akbank şubelerinden, Akbank müşteri hizmetlerinden ya da Akbank’ın mobil bankacılık uygulaması üzerinden yapılabilir. Akbank mobil uygulaması üzerinden borç transfer kredisi başvurusu nasıl yapılır resimli anlatımını sizler için tüm detaylarına kadar burada hazırladım. Akbank müşterisi değilseniz eğer en yakın Akbank şubelerinden borç transfer kredisi kullanmak istediğinizi söyleyerek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz ancak Akbank müşterisi olanlar müşteri hizmetlerini arayarak müşteri hizmetlerinden transfer kredisi kullanmak istediğinizi ve başvurunuzu bu kanal ile tamamlamanız mümkündür. Yine müşteri olanlar için Akbank mobil uygulaması üzerinden sırasıyla “ başvuru ve nakit ihtiyaçlar, kredi borç transferi” bölümünden diğer bankalara olan borçlarınızı ne kadar ise o kadar başvuruda bulunarak borç transfer kredisi talebinde bulunabilirsiniz. 

RESİM ANLATIM






KREDİ HAKKINDA

- Akbank’ın sunmuş olduğu borç transfer kredisi üç ay erteleme seçeneğini ile kullanılabilmektedir.

- Borç transfer kredisine başvuracak olan kişiler açık icra takipleri bulunmamalıdır. 

 - Borç transfer kredisine başvuracak olan kişiler şubeden başvuru yapmak istediklerinde mutlaka yanlarında çalışma belgeleri SGK maaş bordrosu varsa kira geliri kontrat ve gelir belgelerini mutlaka yanlarında getirmelerini tavsiye ederim.  

- Akbank’ın 250.000 TL’ye kadar sunmuş olduğu borç transfer kredisini kredi Skoru 1000’in altında olan kişilerin başvurmasını tavsiye etmiyorum. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.