Yılbaşında Emekliye İKRAMİYE VERİLECEK Mİ 2023

Yılbaşında emeklilere ikramiye verilecek mi? Emekliler babasından eşinden maaş alanlar için yılbaşı ikramiyesi var mı 2023 yılbaşı emekli ikramiyesi hakkında çıkan haberler ve yılbaşı emekli ikramiyesine dair tüm detayları sizler için araştırdık.



Milyonlarca emekli babasından ve eşinden maaş alan vatandaşın merak ettiği yılbaşında emekliye maaş ikramiyesi verilecek mi konusu hakkında internette çıkan haberleri sizlere konuya da ilişkin tüm gelişmeleri burada aktarmak istedik. 16 Aralık 2022 tarihi itibarıyla internet sitelerinde özellikle hemen hemen birçok haber sitesinde gazetelerde resmi sitelerde yayınlanan haberlere göre emekliler ve babasından açılan maaş alanlar için yılbaşı ikramiyesi beklentisi olduğu yayınlanmaktadır. Milyonlarca kişi yılbaşında ikramiye verilmesi beklentisine kapılmış durumda. Özellikle 16 Aralık tarihinde internet sitelerinde çıkan emekliye yılbaşı ikramiyesi gündemine ilişkin haberler çok sayıda vatandaşımızı acaba gerçekten yılbaşında ikramiye verilip verilmeyeceği konusunda meraklandırdı. Biz de vatandaşlarımız için internette en önemli gazetelerin yayınladığı açtı 2023 yılbaşı ikramiyesi konulu haberleri listesini sizler için hazırladık. 


BÜYÜK HABER SİTELERİNDE 2023 YILBAŞI İKRAMİYESİ HABERLERİ 

İleri gelen haber siteleri ve gazetelerin büyük internet sitelerinde an itibariyle yayınlanan yılbaşındaki ikramiye iddiaları'na ilişkin başlıklar. 



Görüldüğü üzere birçok haber sitesi yılbaşında emeklilere ikramiye verileceğini dair haber başlıkları açmış durumda ancak bu durum henüz netleşmiş değil henüz yılbaşında emekliye ikramiye verileceğine dair net bir bilgi bulunmamaktadır. Emekliler babasından veya eşinden maaş alan kişiler her yıl olduğu gibi senede iki defa Bayram öncelerinde 1100+1100 TL olmak üzere toplamda 2200 TL ikramiye almaktalardır. Ancak bu durum değişir ikramiye tutarlığında bir değişiklik yapılır ya da yılbaşı emekli ikramiyesine dair doğru bir bilgi net bir açıklama hükümet kanadından gelmesi durumunda sizleri burada bilgilendireceğiz. Şu an için emeklilere verilmesi beklenen ikramiyeler Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramı öncesinde 1.100 TL olarak verilmektedir. Diyanet işleri Bakanlığı'nın dini takvimlerine göre 2023 yılı Ramazan Bayramı 21 Nisan tarihinde olacak Kurban Bayramı 28 Haziran tarihinde başlayacak. İkramiyeler ise bu tarihlerden bir hafta öncesinden emekliler babasından eşine maaş alanlara hesaplarına yatırılacak. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.