Yapı Kredi 60.000 TL borç transfer kredisi kampanyası - Birleştirme Kredisi

Yapı Kredi 60.000 TL borç transfer kredisi başvurusu nasıl yapılır Yapı Kredi borç transfer kredisi ₺60.000'ye kadar borç birleştirme kredisi hakkında detaylar ve Yapı kredi'nin yeni borç transferi kredisi ile ilgili örnek ödeme planı ayrıntılar borçlarını tek bir çatı hakkında toplamak isteyen vatandaşlarımızı ilgilendiren kampanya hakkında bilgiler.

Bankalar en sonunda kampanyalarını ardı ardına açıklamaya devam ediyor son olarak Yapı Kredi borcu olan vatandaşlarımıza sevindirecek bir haberle yeni bir kampanya başlattı. Yapı Kredi yeni başlattığı borç transfer kredisi kampanyası hakkında sizlere örnek ödeme planından aylık yıllık maliyetlerle kredinin 12/24 ay vade seçenekleri ile aylık taksit tutarlarına kadar değineceğiz. Birden çok farklı bankalarda kredi kredi kartı ve diğer kredili ürünlerde borçları bulunan vatandaşların Yapı Kredi de borçlarını tek bir çatı altında toparlamaları amacıyla 60.000 TL'ye kadar borç transferi kredisi imkanı sunuluyor. Borçlarını tek bir çatı altında toplamak isteyen vatandaşlar Yapı kredi'nin sunmuş olduğu yeni borç transfer kredisi başvuruda bulunabilirler. 

BORÇ TRANSFER KREDİSİ YAPI KREDİ RESMİ İNTERNET SİTESİNDE  DUYURULDU


YAPI KREDİNİN BORÇ TRANSFER KREDİSİNE NASIL BAŞVURULUR? 

Yapı Kredi'nin yeni kredi kampanyası borç transfer kredisine Yapı Kredi şubelerinden ya da müşteri hizmetlerinden başvuruda bulunabilirsiniz. 

- Yapı kredinin 60.000 TL'ye kadar borç transfer kredisine başvuracak olan kişiler tüm borçlarının kapatma tutarlarını hesaplamaları gerekmektedir yani diğer bankalara olan borçlarınızın ne kadara kapandığını tüm borçlarınızın kaç TL karşılığında sıfırlandığını öğrendikten sonra Yapı Kredi şubeleri ya da Yapı Kredi müşteri iletişim merkezlerinden borç transfer kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. 

YAPI KREDİ BORÇ TRANSFER BİRLEŞTİRME KREDİSİ ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.