Vakıfbank Düşük Faizli 0 Km ve 2.El Taşıt Kredisi Kampanyası Başlattı! TÜM DETAYLAR

Vakıfbank sıfır araç kredisi kampanyası başvurusu nasıl yapılır Vakıfbank ikinci el taşıt kredisi kampanyası VakıfBank sıfır araç ve ikinci el araç alacaklara özel başlatmış olduğu düşük faizli taşıt kredisi kampanyası hakkında örnek ödeme planı faiz oranları ve kredinin tüm detaylarını sizler için araştırdık. Vakıfbank üzerinden taşıt kredisi ile araç almayı düşünen kişilerin merak ettiği düşük kredili taşıt kredisi kampanyası hakkında her şey burada. 

Vakıfbank tarafından duyurulan ikinci el taşıt kredisi kampanyası ve sıfır araç kredisi kampanyası Kredi ile araç almayı düşünen vatandaşlar tarafından büyük bir heyecan ile karşılandı. Uzun süredir taşıt kredilerindeki bazı kısıtlamalardan sonra Vakıfbank resmi internet sitesinde yayınlanan ikinci el ve sıfır araç kredisi kampanyası uygun faiz ile oldukça geniş ödeme planları ile müşterileri cezbediyor. Ayda bir 3 ayda bir ödeme planları ile Vakıfbank 1.000.000 TL'ye kadar taşıt kredisi imkanı sunuyor. Sıfır araç almak isteyen vatandaşlar Vakıfbank üzerinden 48 ay vade seçenekleri ile 1.000.000 TL'ye kadar taşıt kredisi kullanabilmeleri mümkün olacak. Maksimum 1.000.000 TL'ye kadar olan sıfır araç kredisi 48 ay gibi geniş vade seçeneği bulunuyor. Sıfır araç olacaklar eşit taksitler şeklinde 3 ayda bir ödeme yapılabilmesi olanağı da sunuyor. VakıfBank'ın resmi sitesinde yayınlanan yeni kredi kampanyası hakkında ödeme planları örnek verecek olursak 500.000 TL'lik bir kredi kullanımı durumunda 48 ay vadede aylık ya da 3 aylık taksitleri ne kadar olacağına dair ödeme planları kredinin diğer koşulları kimlerin bu krediden faydalanabileceği tüm detayları sizler için burada araştırmak sizlere Kredi kampanyasını detaylarını aktarmak istedik. 


VAKIFBANK KAMPANYALARI BÖYLE DUYURDU! TÜM DETAYLAR



SIFIR KİLOMETRE TAŞIT KREDİSİ HAKKINDA LİMİT BİLGİLERi

- VAKIFBANK 0 KM SIFIR ARAÇ KREDİSİ 1 MİLYON TL'YE KADAR 48 AY VADE SEÇENEĞİ İLE KULLANILABİLİR. 

- 0 km 0 araç kredisi ayda bir ya da 3 ayda bir eşit taksitlerle ya da Kredi sonunda balon ödeme ile kullanım imkanı sunuyor. 

- 400 bin TL'ye kadar olan taşıtlar için 48 ay vadeli %70'ine kredi kullanabilirsiniz. 

- 800.000 TL'ye kadar olan taşıtlar için 36 ay vadeli %50'sine kredi kullanabilirsiniz.

- 1 milyon 200 bin TL'ye kadar olan taşıtlar için 24 ay vadeli %30'una kredi kullanabilirsiniz.

- 2 milyona kadar olan taşıtlar için 12 ay vadeli %20'sine kadar taşıt kredisi kullanabilirsiniz.

KREDİ BAŞVURUSUNDA İSTENEN EVRAKLAR

- TAŞIT KREDİSİNE BAŞVURACAK OLAN MEMUR VE ÇALIŞANLAR İÇİN ıslak imzalı iş yerinden alınan işyeri onaylı  kaşeli e-bordro maaş yazısı ve bordro yazısı istenmektedir.

- Emekliler için e-devlet üzerinden e- hizmetler bölümünden maaş dökümü istenmektedir. 

- Rantiyeler için tapu kira kontratları ve benzeri gelir belgeleri istenmektedir.


ÖRNEK ÖDEME PLANLARI VE FAİZ ORANLARI

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.