Esnafa 60 ay vadeli %7,5 faizli 500 bin TL'ye kadar kredi desteği ödemeleri başladı!

Esnafa 500 bin TL kredi destek paketi ödemeleri başladı mı, esnaf kefalet kredi destek paketi ödemeleri başladı haberi 28 Kasım 2022 tarihli duyurulan Halkbank esnaf kredisi ödemeleri başlamış bulunmaktadır. Esnaf kredisine başvuran ya da başvuracak olan vatandaşlarımızı ilgilendiren haberimiz.


Hazine ve maliye bakanlığı tarafından esnafa Can suyu olarak verilen dev destek paketinin ödemeleri başladı. Yüzbinlerce esnafımızın faydalanacağı %7,5 faizli 500.000 TL'ye kadar kredi destek paketinin ödemeleri henüz yapılmamıştı ancak 28 Kasım 2022 tarihi itibarıyla esnafa kredi destek paketinin ödemelerinin yapılmaya başladığı duyuruldu. Türkiye'nin en uygun ve ev avantajlı kredi destek paketi olan ₺500.000 TL'ye kadar kredi destek paketi 60 ay vade seçeneği sunarak esnafa büyük bir can suyu sağlayacak. Esnafa destek paketine başvuracak olan esnaf vatandaşlarımız Halkbank aracılığı ile ödemelerini almaya başlıyor. Esnafa kredi destek paketine başvuru yapan esnaflarımız normal şartlarda 14 gün içerisinde sonuç alırken aşırı yoğunluk sebebiyle bir ayda sonuç alındı. İstenen şartları ve evrakları tamamlayan vatandaşlarımız esnaf kefalete başvurularını yaptı ve sonuçlar tamamlandı Halkbank aracılığı ile ödemeleri bugün itibarıyla yapılmaya başladı. 

BİRÇOK BASIN YAYIN ORGANI ÖDEMELERİN BAŞLADIĞINI BU ŞEKİLDE DUYURDU!


ESNAFA 500 BİN TL KREDİ DESTEĞİNE NASIL BAŞVURULUR?

- ESNAFA %7,5 FAİZLİ AVANTAJLI KREDİ DESTEĞİNE BAŞVURABİLMENİZ İÇİN ESNAF İLE HERHANGİ BİR TAPU SAHİBİ BİR ARAYA GELEREK ESNAF KEFALETE BAŞVURUDA BULUNABİLİRLER YA DA TAPU SAHİBİ YİNE ESNAF OLABİLİR.

- ESNAFA 500.000 TL KREDİ DESTEK PAKETİNDEN FAYDALANABİLECEK ESNAFIN SİCİLİNİN TEMİZ OLMASI GEREKMEKTEDİR. 

- SİCİLİ BOZUK OLAN ESNAF BORÇLARINI YAPILANDIRMA ŞARTI İLE ESNAF KEFALETE BAŞVURUDA BULUNABİLİRLER.

- ESNAF KEFALET TAPU TEMİNATI DIŞINDA İKİ KEFİL İSTEYEBİLİR.

- MÜRACAAT SIRASINDA KEFİLLERİN DE ESNAF KEFALET ODASINA GELMELERİ İSTENEBİLİR.

- ESNAFA 500 BİN TL KREDİ DESTEK PAKETİNE BAŞVURMAK İSTEYEN KİŞİLER BULUNDUKLARI İLÇEDEKİ ESNAF KEFALET ODASINI ARAYIP ODANIN KENDİ ŞARTLARINI SORUP ODAYA ÖZEL ŞARTLAR İSTENEN BELGELERİ TEMİN EDİP ONA GÖRE HAZIRLIKLI BİR ŞEKİLDE MÜRACAAT ETMELİLER.

- ESNAFA 500.000 KREDİ DESTEK PAKETİNİ SON BAŞVURU TARİHİ YOKTUR ŞARTLAR VE KOŞULLAR YERİNE GETİRİLDİĞİNDE BAŞVURUDA BULUNABİLİRSİNİZ.

- BAŞVURUNUZ ORTALAMA 2 İLE 4 HAFTA İÇERİSİNDE DEĞERLENDİRİLİP ONAYLANARAK YA DA ONAYLANMAYARAK SİZE BİLDİRİLİR. 

- BAŞVURUNUZUN ONAYLANMASI DURUMUNDA KREDİNİZİ KULLANMANIZ İÇİN HALKBANK'A ESNAF KEFALET ODASI TARAFINDAN YÖNLENDİREBİLİRSİNİZ. 

- KREDİ ÜST LİMİTİ 500 BİN TL'DİR VE 3 AYDA BİR 6 AYDA BİR ÖDEME SEÇENEKLERİ BULUNMAKTADIR.

- ESNAF KREDİSİNİN FAİZ ORANI 7 BUÇUKTUR VADE SAYISI 60 AYDIR.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.