Sağlık Bakanlığı 85 Bin Personel Alımı, Başvuru Bilgileri

  Sağlık Bakanlığı'nın 85 bin yeni personel alımı ilanı ile ilgilenen sağlık çalışanı adaylarına rehber niteliğindeki içeriğimizde personel alımı hangi şartlarda gerçekleşecek? Sağlık Bakanlığı'nın 85 bin personel alımı başvuruları nereden yapılacak? Personel adayları için faydalı bir içerik.

Pandemi sonrası sağlık çalışanları maaşlarında iyileştirmeler, hastane koşullarının iyileştirilmesi ve tüm sağlık çalışanı sorunlarının giderilmesine yönelik Sağlık Bakanımız Koca çeşitli çözümler üretmeye devam ederken, geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığı tarafından yeni 85 bin adet sağlık çalışanı için çalışmaların sürdüğü açıklandı. Sağlık bakanı Koca, Pandemi başladığından beri twitter üzerinden yüzlerce bilgiyi vatandaşlar ile paylaştı. Sağlık Bakanlığı'nın uzun süredir yeni sağlık personeli ihtiyacı olduğu biliniyordu ve sonunda 85 bin personel alımı için kollar sıvandı, çalışmalar hızlatıldı. Sağlık Bakanlığı hangi branşlarda personel alımları gerçekleştireceği henüz tam netleşmedi ancak hemen hemen çoğu branşta sağlık personelleri alınacağı belli, çünkü 85 bin kişi gerçekten bu zamana kadar açıklanmış yüksek bir rakam. Seçim öncesi tüm alımların gerçekleşmesi branşlar ve başvuru koşulları netleştirilerek müjde niteliğinde haberler gelmesi beklenmekte. 

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI

Sağlık Bakanlığı'nın yeni 85 bin sağlık personeli kadrosu ve başvuruları içi sağlık bakanlığı resmi internet sayfası aracılığı ile başvuruları gerçekleştirebilirsiniz. Henüz başvurular başlamadı ancak önümüzdeki günlerde 85 bin personel alımı başvuruları başladığı an itibariyle burada tekrar güncelleme ile sizleri bilgilendireceğiz. 


Başvuru koşullarını tüm detaylarına kadar takip edebilirsiniz.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇLARI 

Başvuru sonuçlarını takip edip sorgulayabileceğiniz ekran: https://iscisonuc.saglik.gov.tr

SAĞLIK BAKANI KOCA'NIN 85 BİN PERSONEL ALIMI AÇIKLAMASI 

Sağlıkta Beyaz Reform’a destek kuvvet, 85 bin yeni çalışma arkadaşı! Görülmemiş başarılar için görülmemiş büyüklükte bir kadro açılıyor. Gözümüz aydın. Bakanlığımız, bu yıl 85 bin kadro açıyor. Yeni çalışma arkadaşlarımızın sayısı, bazı ülkelerin nüfusundan fazla! Gözümüz aydın.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.