Esnaf, Çiftçi ve Üreticinin Kredi Faizlerini Sileceğiz! - Kemal Kılıçdaroğlu

 Türkiye'nin konuştuğu ''kredi faizleri silinecek'' çıkışının sahibi Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun ''kredi faizlerini sileceğiz'' çıkışı ile birlikte gündem yine icra borçları, kredi kartı ve kredi borçlarından dolayı varlık şirketi borçlarına çevrildi. 

Ana muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı çıkışlar ile gündemde kalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde gençlere seslenen ve borçlarınızı ödemeyin çağrısının ardından 8 eylül 2022 tarihli açıklamasında bu sefer esnaf, çiftçi ve üreticilere seslendi ve iktidara geldiklerinde 1 hafta içerisinde kredi faizlerini sileceklerini açıkladı. Twitter üzerinden yaptığı çıkışlar ile gündem yaratan Kılıçdaroğlu'nun bu söylemleri de ülke gündeminde uzun süreler kalacağa benziyor. 



Kemal Kılıçdaroğlu kredi faizleri ile ilgili olarak; ''Allah nasip eder, sizlerin oyu ile iktidara geldiğimizde ilk 1 hafta içinde çiftçinin, üreticinin ve esnafın kredilerinin faizini sileceğiz. En büyük tehlike, çiftçiyi toprağa küstürmektir. Çiftçi küserse 85 milyon açız.'' sözlerini söyledi.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.