İşletme Sahiplerine 250 BİN TL Destek Başvurusu Başladı

İşletmelere destek başvuruları, en son başlayan kosgeb 250 bin tl destek başvuruları hakkında ayrıntılara, işletmecilere 250 bin tl hibe destek faizsiz ve geri ödemesiz verilecek destek hakkında ayrıntıları sizler için derledik.



İşletme sahiplerine artan maliyetler ve bozulan ekonomide bir nebze rahatlatacak destek paketleri ard arda açıklanmaya devam ediyor. Son olarak KOSGEB'ten işletme sahiplerine 250 Bin TL destek verileceği duyurulmuştu. Ve şimdi destek başvuruları 1 Eylül 2022 tarih itibariyle başlamış bulunmakta. Başvuruları KOSGEB resmi internet sitesi aracılığı ile yapabilirsiniz. 

PERSONEL YETİŞTİRENE GERİ ÖDEMESİZ DESTEK 
İşletme sahiplerine üst limiti 250 Bin TL olarak destek programı başvuruları 1 eylül 2022 itibariyle başlamış bulunmakta. Personel yetiştirenler, çırak yetiştirenler, işçi istihdam edenlere verilecek olan bu destek programı ile binlerce işletme sahibi rahat bir nefes alacak. Artan maliyetler kiralar elektrik faturaları esnafın belini bükmüştü ancak bu son destek programından faydalanabilenler bir nebze rahat bir nefes almış olacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 30 EYLÜL 2022



İşletme sahiplerine 250 bin TL destek başvurusu faizsiz ve geri ödemesiz olacak. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.