Akbank ve Denizbank Gelir Belgesiz Kredi Başvurusu - 100.000 TL

 Akbank gelir belgesiz kredi başvurusu ve Denizbank gelir belgesiz kredi başvurusu nasıl yapılır? Akbank 100.000 TL gelir belgesiz kredi başvuruları başladı. Herhangi bir maaş yazısı, sigorta şartı bulunmayan hızlı kredi başvuruları ile ilgili detaylar. 



AKBANK GELİR BELGESİZ KREDİ BAŞVURUSU

Akbank ve Denizbank herhangi bir gelir belgesi şartı olmadan hızlı kredi başvuruları başladı. 

Akbank 100.000 TL kredi başvuru sonuçları üstelik 5 dakika gibi kısa bir süre içerisinde sonuç alınabiliyor. Peki Akbank gelir belgesi şartı aramıyor neye göre 100.000 TL kredi veriyor? Tamamen kredi skoru ve ödeme alışkanlıklarınızı inceleyip limitiniz dahilinde 100.000 TL'ye kadar mobil bankacılıktan kredi başvurularını almakta. Kredinizin onaylanması durumunda hesabınıza otomatik olarak yatırılıyor.  Başvuru yapabilmek için Akbank müşterisi olmanız yeterli. Mobil bankacılık üzerinden yapılan başvurularda şubeye gitmeden kredi işlemi dijital olarak gerçekleşiyor.

3 AY SONRA ÖDEMEYE BAŞLA

Akbank 100.000 TL hızlı kredi başvurusu onaylananlar 3 ay erteleme seçeneğinden faydalanabiliyor. Onaylanan kredi tutarınızın miktarına göre 12-24-36 ay vade seçenekleri bulunmakta. 

SMS İLE BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

Akbank hızlı kredi başvurusunda bulunmak için bankalara kayıtlı cep telefonunuzdan sms atabilirsiniz. Mobil bankacılık kullanmayanlar için Akbank 100.000 TL gelir belgesiz kredi başvurusu yapmak isteyenler kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazarak bu mesajı: 4425 numarasına gönderebilirsiniz. Başvurunuzun durumu hakkında kısa süre içerisinde size geri bildirim gelecektir. 

DENİZBANK GELİR BELGESİZ KREDİ BAŞVURUSU - 55.000 TL

Yine Akbank gibi Denizbank'ta gelir belgesi olmadan kredi başvuruları almaya başladı. Ancak Denizbank gelir belgesiz kredi başvuruları üst limiti 55.000 TL olarak belirledi. Denizbank'tan 5 dakika içerisinde limitiniz dahilinde kredinizi hesabınıza geçirmeniz mümkün. 

Denizbank'ta da 3 ay erteleme 12-24-36 ay vade seçenekleri bulunuyor. 

DENİZBANK SMS KREDİ BAŞVURUSU

Denizbank 55.000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi başvurusunu sms ile KREDİM yazın, T.C. kimlik numaranızı 3280'e göndererek yapabilirsiniz. Denizbank size limitiniz dahilinde çok kısa sürede onaylanan tutarı bilgilendiren bir sms gönderecektir. Başvuru yaparken sms gönderdiğiniz telefon sizin bankalara kayıtlı kendi cep telefonunuz olması gerekmektedir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.