Evlilikte Yaşa Takılanlar İçin Alternatif Halkbank 50.000₺ Evlilik Kredisi Veriyor

 Halkbank evlilik kredisi hakkında bilgiler, Halkbank 50.000 TL’lik kredisi başvuru şartları nelerdir? Halkbank 3,89 faiz oranı ile 50.000 TL’ye kadar yeni evlenecek olan çiftlere çeyiz desteği amacıyla evlilik kredisi sunuyor. 


Halkbank resmi internet sitesi aracılığıyla duyurduğu evlilik kredisi hakkında tüm detayları sizler için burada derlemek istedik. Bilindiği üzere hükümet yeni evlenecek olan maddi durumu yetersiz gençler için faizsiz evlilik kredisi hazırlığı yapıyor ve önümüzdeki günlerde bunu duyurmayı planlıyor ancak bu kredi kampanyası ilk etapta sadece deprem bölgesinde bulunan 18 ve 27 yaş aralığındaki gençler için verileceği duyuruldu. Faizsiz evlilik kredisi desteği daha sonra diğer illere de ve bu illerdeki evlilik hazırlığındaki gençlere de sunulması bekleniyor. Ancak yaş kriteri sebebiyle bir çok kişi evlilik kredisinde faizsiz destekten yararlanamayacağı için alternatif kredi türlerini araştırma durumuna geçmiş bulunmakta. Biz de bu hususta yaptığımız araştırmalar neticesinde yeni evlenecek olan gençlerin yaş kriterine uymayan kişiler için cazip bir kredi teklifi olup olmadığını sizler için araştırdık ve bulduk. 

NİKAH TARİHİNİ ALANA %3,89’dan KREDİ HALKBANK’tan

Düğün arifesinde olan vatandaşlar için nikah balayı ve çeyiz hazırlığı sürecinde ihtiyaçlarını gidermesi amacıyla Halkbank %3,89 50000 TL’ye kadar kredi sunuyor. 




NASIL YARARLANILIR?

- üç ay ertelemeli 50.000 TL’ye kadar 36 vadeli kullanabilirsiniz.

- aylık eşit taksit veya serbest ödemeli şekilde faydalanabilirsiniz. 

- halk bankasına belediyeden alınan nikah randevu belgesini ibraz etmek zorunluluğu bulunuyor. 

- başvuru işlemleri için en yakın Halkbank şubesine müracaat edebilirsiniz. 


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.