Akbank %0 faizli yeni 15.000 TL 6 ay vadeli nakit avans kampanyası başlattı

 Akbank yeni faizsiz 15.000 TL nakit avans kampanyası hakkında bilgiler, Akbank’ın yeni gelen müşterilerine özel sunmuş olduğu sıfır faizli 15.000 TL nakit avans kampanyasına dair tüm detayları sizler için burada derledik. 


Bilindiği üzere uzun süredir bankalar yeni kredi kampanyaları yayınlamıyor, ne bir bayram kredisi ne bir tatil kredisi son 5, 6 aydır hiçbir türlü kredi kampanyası hazırlamıyordu. Özellikle son iki aydır ise kredi kartı limitlerini düşüren, nakit avans limitlerini kapatan bankalar milyonlarca kişiyi nakite erişiminde büyük zorluklara sebep olmaktaydı. Yükselen faizler vatandaşların belli bükerken Akbanktan uzun sürenin ardından ilk faizsiz kredi kampanyası duyuruldu. Akbank yeni gelen müşterilerine özel kredi kartı onaylanan müşterileri için 15.000 TL altı aya kadar böldürlebilen taksitli nakit avans kampanyasını resmen duyurdu. Akbank’ın yeni hazırladığı faizsiz 15.000 TL altı ay vadeli taksitli nakit avans kampanyasına dahil tüm detayları sizler için burada derledik.

AKBANK’IN 15.000 TL FAIZSİZ TAKSİTLİ NAKİT KAMPANYASI DUYRUSU





KAMPANYA KOŞULLARI

- Akbank’ın yeni kampanyasına mobilden ilk kez Akbanklı olan müşteriler faydalanabilecektir. 

- Akbank’ın faizsiz 15.000 TL’ye kadar altı ay vadeli taksitli nakit avans  kampanyasına kredi kartı onaylanan müşterileri faydalanabilecektir.

- kampanya 14.07.2023 tarihine kadar geçerli olacaktır. 

- kampanya Axess ve Wings kredi kartları onaylanan müşteriler içindir. Akbank’ın Free yani aidatsız ve ticari kartları onaylananlar bu kampanyadan faydalanamaz. 

- faizsiz nakit avans kampanyasından faydalanmak isteyen kişilere 2-6 ay vade seçeneği sunulmaktadır.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.