YENİ PTT promosyonları kaç para oldu? PTT promosyon 2023

PTT promosyonları kaç TL oldu yeni zamlı PTT promosyonları kaç para olacak 2023 PTT promosyon tutarları belli oldu mu? Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren PTT promosyon tutarları belli oldu. PTT'den maaşını alan emekliler babasından ya da eşinden maaş alan kişiler için yeni verilmesi planlanan promosyon miktarları 1 Kasım 2022 tarih itibariyle geçerli olması planlanan promosyon ödemeleri yapılmaya başlayacak. Maaşını PTT'den alan emekli ya da babasından eşinden maaş alan kişiler ne kadar promosyon alacak tüm detayları sizler için hazırladık.

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği PTT promosyon tutarları güncelleniyor. Yapılan iyileştirmeler ve yükseltme sonucunda PTT'den maaş alan kişiler maaş tutarına göre promosyon ödemesi alacaklar. Bilindiği üzere PTT'den maaş alanlar daha önce 750 TL gibi düşük bir promosyon ödemesi almaktaydılar. Yeni yapıldığı konuşulan güncelleme ile birlikte Yeni PTT maaş promosyon tutarları yükseltiliyor. 

Güncellemeye göre PTT'den maaş alan kişilere 3 yıl sözleşme imzalaması karşılığında verilecek promosyon tutarları şöyledir.

YENİ PTT PROMOSYONLARI


- Aylığı 3.500 TL'nin altında olan kişiler 3000 TL promosyon alacaklar.

- Aylığı aylığı 3500 TL ile 7500 TL arasında olan kişiler 3.500 TL promosyon alacaklar.

- Emekli aylığı 7500 TL ile 10.000 TL arasında olan vatandaşlarımız 4.500 TL promosyon ödemesi alacaklar.

- Emekli aylığı 10.000 TL'nin üzerinde olan vatandaşlarımız ise 3 yıllık sözleşme karşılığında 5000 TL promosyon ödemesi alacaklar.

1 yorum:

  1. Enflasyon TL'nin değerini her gün düşürüyor.Hayat pahalılığı can yakıyorçPTT promosyonu yükseltilmeli.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.