kendi işini kurmak isteyen eski hükümlüler ve engellilere hibe desteği başvuruları başladı son başvuru 9 Aralık 2022

İŞKUR'dan eski hükümlüler ve engellilere hibe desteği müjdesi geldi. İşkur eski hükümlüler ve engelliler için hibe desteği başvuruları hakkında bilgiler son başvuru tarihi eski hükümlüler için 70.000 TL engelliler için 90.000 TL hibe destek ile ilgili tüm detaylar önemli bilgiler. 



İŞKUR'dan yüzbinlerce eski hükümlü ve engelli vatandaşlarımız için sevindirecek bir haber yayınlandı. İŞKUR resmi internet sitesi duyurular bölümünde yayınladığı ilana göre kendi işini kurmak isteyen eski hükümlere 70.000 TL hibe desteği sağlayacak yine kendi işini kurmak isteyen engelli bireylerimize 90.000 TL hibe desteği vereceğini açıkladı. İŞKUR vereceği hibe desteği ile binlerce eski hükümlü vatandaşımıza kendi işini kurma fırsatı sunacak yine binlerce engelli kardeşimize istediği mesleği yapmaları konusunda kendi işlerinin patronu olmalarının yolunu açacak. İŞKUR hibe desteğini alabilmek için projenizi sunup onaylatmanız gerekmektedir. İŞKUR hibe desteği başvuru bilgileri yayınlanan ilanın tam görüntüsü sizler için tüm detayları rehber olacak bir konuda hazırlamak istedik. İşte hibe desteğinin ayrıntıları.

İŞKUR RESMİ İNTERNET SİTESİNDE YAYINLANAN İLAN

( engelli ve eski hükümlü hibe desteği başvurusu nereden yapılır tüm detayları )


BAŞVURULAR E-DEVLETTEN!
- İŞKUR'UN YAYINLADIĞI KENDİ İŞİNİ KURMAK İSTEYEN ENGELLİ GİRİŞİMCİ HİBE DESTEĞİ PROGRAMINA E-DEVLET KANALI İLE BAŞVURU YAPILMASI GEREKMEKTEDİR.
- YİNE AYNI ŞEKİLDE YAYINLANAN ESKİ HÜKÜMLÜLER İÇİN HİBE DESTEK PROGRAMINA BAŞVURULAR E-DEVLET KANALI ARACILIĞI İLE YAPILMAKTADIR.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.