THY Personel Alımı 2023 (GÜNCEL)

 Türkiye'nin en büyük şirketlerinden, Türk Hava Yolları THY 2023 personel alımı duyuruları ile ilgilenen ziyaretçilerimize önemli bilgiler sunan içeriği sizler için hazırladık. Güncel THY personel alımı 2023 yılı iş başvuruları nereden nasıl yapılır? THY bünyesinde çalışacakları ilgilendiren önemli iş ilanı duyuruları güncel listesini yayınladık.

Dünya'nın en büyük havayolu şirketlerinden birisi olan milli gururumuz Türk Hava Yolları, her yıl bünyesinde çalışmak üzere yeni kişileri işe alıyor. THY dünya genelinde kabin memuru ve hava limanı hizmetleri çalışanları almak için her yıl bir kaç defa işe alım duyuruları yapıyor, binlerce vatandaşımızı bünyemizde iyi maaşlara çalıştırıyor. Son yıllarda dünyada sayılı firmalar arasında zirveye yakın bir sıraya yerleşen Türk Hava Yolları, uçak filosuna her yıl yenilerini ekleyerek dünya devi olma yolunda emin adımlarla ilerlemekte. Böyle bir firmada kim çalışmak istemez ki? Bu sebeple yoğun bir iş başvurusu talebi olduğu, işe alma dönemlerinde sıkça karşılaştığımız durum. Türk Hava Yolları bünyesinde çalışmak isteyen yüzbinlerce Türk vatandaşı, işe alım süreçleri başvuru zamanlarında Türk Hava Yolları personel alımı başvurusunda rekor sayılara ulaşabiliyor. Türk Hava Yolları, iş başvurularını dijital ortamda internet üzerinden yapıyor, bazen ise İŞKUR aracılığı ile ilanlar yayınlayabiliyor. Bu durumda siz değerli dostlarımıza rehber niteliğinde oluşturduğumuz bu içerikte, THY personel alımı 2023 yılı başvuruları, başvuru tarihleri vb. her türlü Türk Hava Yolları ile ilgili gelişmeleri güncellenen içeriğimiz ile buradan takip etme fırsatı bulacaksınız. Editörler Türk Hava Yolları iş ilanları 2023 yılı tüm gelişmelerini sizler için burada yayınlayacak. Türkiye'nin ulusal hava yolu şirketi dünya devi Türk Hava Yolları, İstanbul merkezli olup, CEO'su Bilal Ekşi tarafından yönetilmektedir. Türk Hava Yolları ülkemizin en eski şirketlerinden birisi olup, 20 Mayıs 1933 tarihinde kurulmuştur. Uçanlar bilir Türk Hava Yolları, havacılık sektöründe en kaliteli hizmeti veren, ikramı bol, en konforlu uçaklara kaliteli personele sahiptir. Kesinlikle THY en çok tercih edilen havayolu firmaları arasında zirvededir. Milli gururumuz THY dünyada, 127 ülkede 350'den fazla noktaya uçuşlar yapmaktadır. Filosuna her yıl onlarca uçak alarak, kargo uçak filosunu da oldukça arttırmıştır. Türk Hava Yolları, sadece yolcu taşımakla kalmamakta dünyanın 55 ülkesine kargo taşıması da yapmaktadır. Türk Hava Yolları iç hatlarda ise Adana, Adıyaman, Ağrı, Alanya, Amasya, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bandırma, Batman, Bingöl, Bodrum, Bursa, Çanakkale, Dalaman, Diyarbakır, Denizli, Edremit, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hakkâri, Hatay, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mardin, Muş, Nevşehir, Ordu, Giresun, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Van ve Zonguldak illerimize uçuş yapmaktadır. 

THY İŞ İLANLARI 2023 (AÇIK POZİSYONLAR)



  • Kaptan Pilot Geniş Gövde (başvuru yapabilirsiniz.)
  • II. Pilot Geniş Gövde  (başvuru yapabilirsiniz.)
  • II. Pilot  (başvuru yapabilirsiniz.)
  • Kaptan Pilot Dar Gövde  (başvuru yapabilirsiniz.)
  • Simülatör Uçuş Öğretmeni (SFI)  (başvuru yapabilirsiniz.)
THY Personel alımı 2023 yılı güncel olarak şuan için aranan açık pozisyonlar yukarıdaki gibidir. Başvuruda bulunmak istediğiniz pozisyona başvuruda bulunabilirsiniz.

THY KABİN MEMURU ALIMI 2023 

  • 2023 yılı içerisinde geçtiğimiz yıl olduğu gibi 20 binden fazla kabin memuru alınması bekleniyor. 2023 yılı kabin memuru alımı ilanları editörler tarafından takip ediliyor. THY Kabin memuru olmak isteyen ziyaretçilerimiz güncel bir kabin memuru ilanı bulunmuyor. Yeni bir kabin memuru alımı olduğu an itibariyle editörler sizleri burada bilgilendirecek. 

THY İDARİ VE TEKNİK BİRİM ÇALIŞANI ALIMI 2023 

  • Bir önceki yıl THY İdari ve Teknik Birim Çalışanı 5 bin civarında personel alımı gerçekleştirdi, bu sayı 2023 yılı içerisinde 10 bin kişiye çıkması öngörülüyor. THY İdari ve Teknik birim çalışanı 2023 yılı alım ilanı açıldığı an itibariyle editörler burada sizleri bilgilendirecek. Şuan için İdari ve Teknik Birim çalışanı alımı açık pozisyonu ve duyurusu bulunmuyor.

THY KOKPİT EKİBİ ALIMI 2023 

  • THY bünyesinde çalışanlar arasında bel kemiği olan kokpit ekibi alımı 2023 ilanları şuan açık pozisyon olmaması ile kapalı vaziyette. Ancak THY kokpit ekibi alımı 2023 ilanı açıldığı gibi editörler gerekli başvuru bilgilerini, kaç kişinin işe alınacağına dair hangi koşulların karşılanması gerektiğine özel bilgileri sizler ile paylaşacaklar.

THY ULUSLARARASI ÇALIŞAN ALIMI 2023

  • THY şuan için uluslararası çalışan alımı ilanı ve açık bir pozisyonu bulunmuyor.

THY YENİ MEZUN ÖĞRENCİ ALIMI 2023 

  • Her yıl yeni mezun öğrenci alımı yapan THY'nin 2023 yılı içerisinde de yüzlerce yeni mezun öğrenciyi bünyesinde barındırması bekleniyor. THY tarafından yeni mezun öğrenci alımı açık pozisyonu açıklandığı an itibariyle sizleri bilgilendireceğiz.

BAŞVURU ŞARTLARI

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak yada mavi kart sahibi olmak gerekmektedir.
  • En az lise mezunu olan TC vatandaşları ya da denklik belgeleri.
  • Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak 
  • 01.01.1962 tarihi sonrasında doğan TC vatandaşı olmak.
  • Askerlik hizmetini tamamlamış olmak ya da askerlikten muaf olmak gerekmektedir.
  • Daha önce THY A.O. veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olmak gerekir.
  • Uçuş kusuru veya uçuş disiplinsizliği nedeniyle herhangi bir yazılı ceza almamış olmanız gerekmektedir ayrıca daha önce THY ve THY'nin iştirak şirketlerinden fesih yoluyla ayrılmamış  olmak gerekir.
  • THY'nin göstereceği yeri ana üs olarak kabul edip orada ikamet etmek şartı bulunuyor.

THY PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU 2023

Türk Hava Yolları'nda çalışmak isteyen vatandaşlarımız  THY personel alımı 2023 başvurularını internet üzerinden tamamlayabilmekteler. Dakikalar içerisinde istenen bilgiler, CV ve sizden istenen evrakları, başvurmak istediğiniz branşı seçerek THY resmi internet sitesi başvuru sayfasından https://careers.turkishairlines.com/acik-pozisyonlar buradan gerçekleştirebilirsiniz.



THY MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI

Türk Hava Yolları müşteri hizmetlerine;  

0850 333 0849

numaralı telefon ile 24 saat ulaşabilirsiniz. Bilet alım, satım, iptal ve uçuş bilgilerine Türk Hava Yolları resmi internet sitesi turkishairlines.com adresinden her türlü uçuş ve fiyat bilgisine ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.