Teknoloji Destek Paketi: ERDOĞAN: 6 Ay Geri Ödemesiz Yeni Girişimci Kredisi Vereceğiz!

6 ay geri ödemesiz yeni girişimci kredisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni müjdelediği 6 ay geri ödeme bulunmayan yeni bir girişimci kredisi vereceğiz sözleri ile ilgili haberin detayları gençlere özel verilecek olan yeni girişimci destek paketine dair tüm ayrıntıları sizler için araştırdık.


Cumhurbaşkanı Erdoğan 1 milyon istihdam projesi kamuoyu bilgilendirme programı kapsamında yaptığı konuşmada bir dizi Müjde açıkladı.


29 Aralık 2022 tarih itibariyle cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan katıldığı 1 milyon istihdam projesi kamuoyu bilgilendirme programı kapsamında bir konuşma gerçekleştirdi. Erdoğan kamuda istihdam ve 6 ay geri ödemesiz kredi desteği müjdesini gençlere duyurdu. Gençlere bilişim alanında görev yapan personel sayısı konusunda 2023 yılı içerisinde kamu personeli olarak bilişim alanında çalışacak birçok genci işe alacaklarını duyurdu.

Cumhurbaşkanı kamuda istihdam müjdesinin yanı sıra katıldığı bilgilendirme programında gençlere bir müjde daha verdi. Erdoğan duyurduğu müjdede 200 milyarlık kefalet desteği'nin 4 milyar TL'lik kısmını teknoloji destek paketi olarak gençlere özel ayırdığını açıkladı. Cumhurbaşkanı kamu bankaları vasıtasıyla bilişim alanında çalışacak olan gençlere ve genç girişimcilere özel 6 ay geri ödemesi bulunmayan 0 faizli yeni bir girişimci kredisi verileceğini müjdeledi.

6 AY GERİ ÖDEMESİZ TEKNOLOJİ DESTEK PAKETİ NEDİR NASIL BAŞVURULUR?

- Bilişim ve teknoloji alanında projesi olan gençler teknoloji destek paketinden faydalanabilecekler.

- Teknolojiyi destek paketi toplamda 4 milyar TL'lik bir bütçe ile ayrılmış olduğu açıklandı.

- Projesi olan gençler KOSGEB vasıtası ile projelerini KOSGEB'e sunarak teknoloji destek paketinden faydalanabilecekler Halkbank aracılığı ile 300.000 TL 6 ay geri ödemesiz şekilde yeni destek paketinden faydalanabilecekler.

- Teknoloji destek paketini faydalanmak isteyen gençler 35 yaşını doldurmaması gerekmektedir.

- 300.000 TL'lik kredi desteği faizsiz ve 6 ay geri ödemesiz şekilde hazırlanmıştır.

- Kredi desteği Halkbank aracılığı ile verilecektir.

Yeni teknoloji destek paketine dair tüm gelişmeleri sizler için takipçisi olacağız yeni Kredi desteğine dair ilave bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

1 yorum:

  1. abi vergi lewham var 3 aylık findeks 1100 benim bana verirmi yaşım 24

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.