TOGG taşıt kredisi 2023 - faizsiz TOGG taşıt kredisi başvurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile bankalar harekete geçti, yerli otomobil TOGG için faizsiz kredi değerlendirme kriterlerini karşılayan tüm vatandaşların erişebileceği faizsiz, TOGG taşıt kredisi 2023 verilecek. TOGG yerli otomobil için faizsiz taşıt kredisi kullanacakları ilgilendiren rehber niteliğindeki içeriğimizde hangi bankaların TOGG kredisi vereceklerinden tüm detaylarına kadar sizler için araştırdık.



TOGG taşıt kredisi 2023

Türkiye hem ekonomik olarak zor günlerden geçiyor hem de tarihi günlerden geçiyor. 60 yıl aranın ardından ülkemiz dünyadaki otomobil markalarını kıskandıracak, son sistem akıllı cihazlar ile donatılmış, üst düzey bir otomobil ile dünya gündemine yerleşti. Ak Parti hükümeti seçimlere aylar kala şapkadan yeni bir tavşan çıkartmaya devam ediyor. Önce TOKİ bombası ve ardından TOGG otomobilini milletimizin karşısına çıkartması ile milyonlarca vatandaşın beğenisini toplamayı yine başarmış gözüyor. Edinilen bilgilere göre 10 milyona yakın kişi TOKİ'ye başvurdu ve rekor bir sayı olarak tarihe geçti. Şimdi ise gözler 2023 Şubat ayında açıklanacak olan TOGG araç fiyatlarına çevrildi. 

BAKAN NEBATİ FAİZSİZ KREDİ AÇIKLAMASI

Kamu bankaları ile bugün görüştük. Togg alımında gerekirse kar etmeyecek şekilde kredi verecekler. Kamu ve katılım bankaları, araçlara ulaşım noktasında, gerekirse kazanmamak üzere düşük maliyetlerle gerekli destekleri verecek.





togg taşıt kredisi 2023
togg taşıt kredisi 2023



CUMHURBAŞKANINDAN:
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR BANKALARINA FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI!

''TOGG TEŞVİK KREDİSİ HAZIRLIĞI'' 

Şimdi ne diyorlar, bunu kim alacak. Satamazsınız. Şimdi bunu söylemeye başladılar. Bunun cevabını da onlara milletimiz verecek. Togg’un onaylı ilk seri üretimi aracını satın alma siparişini buradan firmamıza tekrar iletiyorum. Az önce üretim bandını gezerken farklı renklerdeki otomobilleri gördüm. Her biri ayrı güzel. Alacağımız otomobilin rengine refikam Emine Hanım’la istişare edeceğiz, sonra karar vereceğiz. Milletimin Togg’a büyük teveccüh göstereceğinden şüphe duymuyorum. Kamu ve özel sektör bankalarının yöneticilerine vatandaşın Togg’u rahatlıkla alması için ellerini taşın altına koymasını istiyorum.


TOGG Taşıt Kredisi 2023 Başvuru Şartları Nelerdir?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  • Bankaların kredi kriterlerine uygun olmak.
  • Kredi sicili temiz olması, yasal takibin olmaması.
  • Aylık gelir düzeyinin TOGG taşıt kredisi taksitlerine yeterli seviyede olması.
  • Ön sipariş vermiş olmak.
  • Kredi notunun bankanın kredi değerlendirme kriterlerine uyuyor olması.
  • Araç bedelinin en az %30'u kadar peşinat.


TOGG Taşıt Kredisini Hangi Bankalar Verecek?

  • Halkbank
  • Vakıfbank
  • Ziraat Bankası


TOGG TEKNOLOJİ KAMPÜSÜ AÇILIŞINA AİT TARİHİ ANLARIN GÖRÜNTÜLERİ 








TOGG FİYAT LİSTESİ VE ÖN SİPARİŞ İÇİN ; ŞUBAT 2023

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tanıtımını yaptığı yerli otomobili satın almak için kredi teşviği ile birlikte çok sayıda vatandaşa kolaylık sağlanılması bekleniyor. Gerek ödeme planlarında uzun vadeler, gerek geri ödeme tutarlarındaki faizsiz avantajlar ile yerli otomobil TOGG desteklenecek. TOGG için ön siparişler Şubat 2023'te alınmaya başlanacak. TOGG taşıt kredisi 2023 için sipariş şartları ve satış fiyatları ayrıntılı liste de yine Şubat 2023'te vatandaşlarımız ile paylaşılacak. 2023 yılı için TOGG araçlarından 20 bin addet üretilecek ve öncelik olarak yurtdışındaki konsoloslara gönderilecek. Ardından ön sipariş bedelini yatıranlara araçları teslim edilecek. TOGG taşıt kredisi kullanmak isteyen ziyaretçilerimiz için konuya dair tüm yeni gelişmeleri sizlere buradan aktaracağız. Togg taşıt kredisi faizsiz ve fiyat listeleri Şubat 2023 'te açıklandığı gibi sizleri bilgilendireceğiz. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.