Tekno Girişimci Kredisi 500 bin TL - Kredi Destek Başvurusu 2023

Yazılım ve bilişim alanında ya da kendi işini kurmak isteyen gençlere tekno girişimci kredisi 500 bin TL başvurusu 2023 kredi destek paketi ile ilgili herşey. Kendi işini kuracak gençlere genç girişimci desteği 350 bin tl başvurusu nasıl, nereden yapılıyor, bilişim yazılımcılara 500 bin tl kredi destek başvurusu yapacak gençlere rehber olacak içeriğimizde Tekno Girişimci Kredisi desteği hakkında önemli ayrıntılara değineceğiz.

MÜJDE CUMHURBAŞKANINDAN GELDİ!

 2023 yılı gençlere büyük fırsatları beraberinde getiriyor. Yeni yıla iş kurmak isteyen gençlere devlet destek paketleri ile büyük bir iş kurma fırsatı hazırladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdelediği fırsatta kendi işini kurmak isteyen yazılımcılar, bilişim alanında çalışması olan girişimci gençlere 500 bin Türk Lirası 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli kredi desteği fırsatı sunulacak. Karadeniz Teknofest'te müjdeleri peş peşe sıralayan cumhurbaşkanımız yine gençlere özel kendi işini kurmak isteyen kişilere 350 bin TL istedikleri alanda kullanmaları iş kurmaları imkanı sunulacak, destek kredisi 12 ay geri ödemesiz ve 60 ay vade imkanı sunulacak. Gençler devletten aldıkları bu destek kredileri ile kendi işlerinin patronu olma fırsatı bulacaklar. Tekno Girişimci Kredisi desteğinden faydalanmak isteyen gençler, kendi işini kurmuş ya da kuracak olmaları gerekiyor. 

BAŞVURULAR BAŞLADI!


Tekno Girişimci Kredisi 500 bin TL


Türkiye'nin en büyük destek kredisi olan Tekno Girişimci Kredisi, gençlerin büyük ilgisine maruz kalıyor. 12 ay geri ödemesiz Tekno Girişimci Kredisi, kullanmak isteyen gençler başvuruları kamu bankalarından yapabiliyorlar. Tekno Girişimci Kredisi başvuruları başlamış bulunmakta. 

KİMLER BAŞVURABİLİR?

  • Kendi işini kurmak isteyen genç girişimciler 12 ay geri ödemesiz kredi desteğine başvuru yapabilirsiniz.
  • 500 BİN TL girişimci kredisine Teknoloji Geliştirme Bölgeleri'nde Teknokent-Teknopark gibi alanlarda faaliyet gösteren girişimci gençler başvuru yapabilirsiniz.
  • TÜBİTAK, KOSGEB veya Bakanlık gibi kamu kurum ve kuruluşlarının teknoloji odaklı hibe ve destek programlarından yararlanmaya hak kazanmış girişimciler 500 bin TL destek kredisibe başvuru yapabilirler.
  • 500 BİN TL krediye bilişim ve yazılım alanında faaliyet gösteren girişimciler başvuruda bulunabilirsiniz.
  • Yazılım alanında projeleri olan girişimciler başvurabilir.
  • Donanım alanında çalışan gençler başvuruda bulunabilir.
  • Mobil uygulamalar alanında çalışmalar yapanlar başvurabilir.

NEREDEN BAŞVURACAĞIM?


500.000 TL Tekno Girişimci Kredisi destek programına başvuru kanalları kamu bankalarıdır. Kamu Bankası HALKBANK aracılığı ile Tekno girişimci kredisi destek paketine başvuruda bulunabilirsiniz.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.