Esnaf ve Kefalet 500 Bin Lira Destek Kredisi Başvuruları Başladı!

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın geçtiğimiz günlerde müjdelediği esnaflarımızın yüzünü güldüren kredi destek paketinin başvuruları başladı.

Geçtiğimiz günlerde esnaflara özel 500 bin liraya kadar yüzde 7,5'luk düşük faizli kredi destek ödemeleri için başvurular başladı. Milyonlarca esnafımıza nefes olacak olan 500 bin kredi destek ödemelerinin nereden başvurulacağı merak konusuydu, detaylar belli oldu.

BAŞVURULAR BAŞLADI, TALEP YOĞUN!




Cumhuriyetimizin 100.yılına özel uygulanan düşük faizli kredi destek paketinden gerekli evraklarınızı temin ederek hemen faydalanabilirsiniz. Toplam destek tutarı 100 milyar TL olacaktır.

Nasıl Başvurulur?

Esnaf ve Sanatkarlar, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK)  ortağı ise kooperatifleri aracılığıyla, kooperatif ortağı değil ise yetkili Şubelerimiz üzerinden kredi başvurularını, Kimlik Belgesi, Esnaf Oda Kayıt Belgesi ve Vergi Levhası örneğini ileterek gerçekleştirebilirler.

Başvuru yapacak olan kişilerin Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı üye olmaları gerekmektedir.

ÖDEMELER 

esnafa kredi destek paketi ödeme planı

TAKSİTLER: 
  • 100.000 taksit tutarı : 2.416 TL
  • 200.000 taksit tutarı : 4.832 TL
  • 500.000 taksit tutarı : 12.080 TL

Çekilecek olan kredinin ödemeleri aylık, 3 ayda bir, 6 ayda bir ödenecek şekilde geniş vade seçenekleri bulunuyor. Ödeme kolaylığı sağlanan Esnaf ve Kefalet Kredisi 500 bin lirayı 60 ay vadede ödeme seçeneği bulunuyor. 




Yapılan kredi başvuruları Esnaf Kefalet Odası kendi sistemi içerisinde başvuruyu yapan esnafın kredi sicili geçmişi vs. çeşitli kriterleri inceleme süreci başlıyor. İstenen evraklar varsa kefillerin sicilleri vb. gibi detaylara bakıldıktan sonra ortalama 7 ila 14 gün arasında bir onay süreci sürüyor. Onaylandıktan sonra Halkbank aracılığı ile kredi temin ediliyor. Devletimizin vermiş olduğu bu düşük faizli kredi destek paketine ilgi yüksek ilgi olduğu için başvuru ve sonuç sürelerinde değişimler olabilir.


ESNAF KREDİSİ


Esnaf ve Kefalet kredisine başvuracak vatandaşlarımızı ilgilendiren, başvuru öncesi evrak hazırlığı,  başvuruya giderken daha hızlı sonuç almanız için yapmanız gerekenleri bir makale şeklinde size bundan geçtiğimiz aylarda hazırladığım https://www.kredidoktoru.com/2022/09/esnaf-kefalet-kredisi-basvurusunda-hizli-onay-almak.html yazımı mutlaka okumanızı tavsiye ederim.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.