Emekli Olmak İçin Kredi Veren Bankalar 2023 (Kredi Çekip Emekli Olmak)

 Prim borcu olan vatandaşlarımızın emekli olabilmelerinin önündeki engeli kaldıran, prim borcu olanlara özel hazırlanan kredi paketleri sayesinde milyonlarca kişi emekli olma fırsatı bulabiliyor. İnsanlar ülkemizde belirli bir yaştan sonra iş bulmakta, sigorta primlerini tamamlamakta güçlük çekebiliyor. Özellikle özel sektörde çalışan kişiler belirli bir yaşa geldiklerinde işverenler tarafından tercih edilemeyebiliyor. Ya da bağkur ile kendi primini ödeyen vatandaşların emeklilik primlerinin dolmasına bir kaç senesi kaldıysa, emekli olmak isteyen vatandaşlarımız emekli olmak için kredi veren bankaların araştırmasına koyulmakta. Bir an önce kalan tüm prim borçlarını ödeyip emekli olmak isteyen vatandaşlarımıza her banka değil ama bazı bankalar kredi çekip emekli olmak fırsatı sunmakta. Biz de sizler için emekli olmak için kredi veren bankalar 2023 güncel listesi ve bankaların prim borcu olanlara özel sundukları kredi paketleri hakkında araştırmalar yaptık, güncel kampanyaları ödeme planları ve faiz oranları listesini sizlere hazırladık. 


prim borcunu kapatma kredisi 2023

SİSTEMİN İŞLEYİŞİ

Sistemin işleyişi banka şubesine müracaat ettiğinizde sizin prim günleriniz hesaplanır ve ne kadar krediye ihtiyaç duyulduğu belirlenir. Bankanızın kriterlerine uygun bir profiliniz ve kredibiliteniz var ise banka sizin adınıza SGK'ya prim borçlarınızı öder. Yaklaşık 3 ay içerisinde emekliliğiniz bağlanır ve maaşınız krediyi kullandığınız bankaya yatmaya başlar. 

BAŞVURU İÇİN İSTENEN EVRAKLAR

  • SGK prim borcu yazısı
  • Bireysel kredi başvuru formu 
  • Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi 
  • Gelir belgesi 
  • Son aya ait resmi fatura veya yerleşim yeri belgesi 

KREDİ ÖZELLİKLERİ

  • Kredi çekip emekli olmak için kefil istenmez bunun sebebi 2-3 ay sonra emekli maaşınızdan kredi taksitlerinin tahsil edilecek olmasıdır.
  • İlk 3 ay ödemesiz kredidir.
  • 36 aya varan taksitler ile kredi sağlanabilmektedir.
  • Kredi türü tüm bankalarda uygun faiz oranlarına sahiptir.

ÖDEME PLANLARI (GÜNCEL)


Prim borcu olana kredi veren bankalar 2023

BANKAVADEFAİZKREDİTAKSİT
Denizbank36 ay
2,7110.000 TL484,90 TL
Ziraat Bankası36 ay1,8949.000 TL2.036,13 TL
Vakıfbank24 ay1,55100.000 TL5.249,76 TL
Halkbank24 ay1,5520.000 TL776,80 TL
kredidoktoru.com
Değişen oranlar Kredi Doktoru editörlerince güncellenecektir. Emekli olmak için kredi veren bankalar 2023 listesi yanı sıra sistemin nasıl işlediğine dair sizlere önemli bilgileri aktarmaya çalıştık.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.