ING 70.000₺’ye kadar YENİ KREDİ KAMPANYASI BAŞLATTI

 ING bank 70.000 TL’ye kadar kredi kampanyası başlattı. ING 70.000 TL’ye kadar kredi kampanyası başvurusu nasıl yapılır? ING kredisi hakkında tüm detaylar sizler için listesini burada hazırladık. 


ING daha önce eşi benzerine az rastlanan yeni bir kredi kampanyası hazırladı.ing 750 TL ve 70.000 TL arasındaki alışverişleriniz için seçili 24 ünlü mağazada 24 ve 36 ay vadeler ile kullanabileceğiniz alışveriş kredisi kampanyası hazırladı ve yayınladı. 24 ünlü mağazada satın alacağınız ürünü kredi kartı kullanmadan ING müşterisi olarak ING alışveriş kredisine başvuru yapabilmeniz mümkün olacak. 50.000 TL’ye kadar olan alışveriş kredisini 36 aya varan vadelere böldüremeniz mümkün, 70.000 TL’ye kadar olan alışveriş kredisini ise 24 aya varan vadeler ile böldürmeniz mümkün olacak. 




ING alışveriş kredisini hangi mağazalarda kullanabilirsiniz? 





BAŞVURUDA BULUNMADAN ÖNCE BİLİNMESİ GEREKENLER


- ING alışveriş kredisine başvuruda bulunmadan önce hakkınızda açılmış bir yasal takip bulunmaması gerekmektedir. 

- Kredi yapılandırması güncel gecikmesi ve icra takibi bulunan kişiler alışveriş kredisi kampanyasının faydalanamayacaklar. 

- Ödeme düzensizliği olan kişiler alışveriş kredisi alamayacaklar. 

- ING 70.000 TL’ye kadar alışveriş kredisi kampanyasına başvurusu arkadaşlar minimum 1100 ve üzeri kredi notuna sahip olmalarını önermekteyiz. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.