Akbank faizsiz 10.000 TL taksitli nakit avans kampanyası başlattı! Nasıl başvurulur tüm detaylar!

Akbank sıfır faizli 10.000 TL nakit avans kampanyası, Akbank'ın yeni faizsiz 10.000 TL taksitli nakit avans kampanyası hakkında bilgiler, Akbank'ın yeni kampanyasına nasıl başvuru yapılır kampanya bilgileri ve tüm detaylar sizler için araştırdık.

Akbank başlatmış olduğu sıfır faizli nakit avans kampanyası ile dikkatleri üzerine çekti. Akbank resmi internet sitesinde duyurulan faizsiz nakit avans kampanyası büyük rağbet görürken, biz de sizleri nakit avans kampanyası hakkında tüm detaylarına kadar bilgilendirmek istedik kimlerin nasıl başvuru yapabileceğine dair rehber niteliğinde bir içerik hazırladık aynı zamanda Akbank faizsiz nakit avans kampanyasından faydalanabilmek için ne gibi kriterleri karşılıyor olmak gerektiğine dair bilgilendirici bir yazı hazırladık. 

Akbank yeni duyurduğu kampanyasında mobil üzerinden yeni müşteri olan vatandaşlara sıfır faizsiz 10.000 TL nakit avans vereceğini müjdeledi. Vatandaşlar ayrıca çekebileceği nakit avans kampanyasını 6 ay taksite kadar böldürme şansını bulacaklar. Akbank kriterlerini karşılayan müşterilerine faizsiz vereceği 10.000 TL'lik nakit avansı 6 ay vade seçeneği sunarak, büyük bir avantaj sağlamaktadır. Akbank'ın yeni kampanyası 30.11.2022 tarihine kadar sürecektir. Faizsiz nakit avans kampanyasından faydalanmak isteyen kişiler 30.11.2022 tarihine kadar mobil üzerinden Akbank müşterisi olarak 10.000 TL'ye kadar 6 ay vadeli 0 faizli nakit avans kullanabilecekler.

Akbank resmi internet sitesinde faizsiz nakit avans müjdesini böyle duyurdu; 


AKBANK SIFIR FAİZLİ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI BAŞVURU KOŞULLARI NELERDİR?

-Akbank'ın yeni 10.000 TL'ye kadar sıfır faizli taksitli nakit avans kampanyasından faydalanmak isteyen kişiler 30.11.2022 tarihine kadar Akbank'ın access ya da wings isimli kredi kartı ürünlerine ilk kez başvurmaları gerekmektedir başvuruları Mobil şube üzerinden yapılmaktadır. Akbank kredi kartı onaylanan kişiler 10.000 TL'ye kadar sıfır faizli taksitli nakit avans kampanyasından faydalanabilmeye hak kazanacaklardır. Onaylanan Kredi kartınız limitleri dahilinde 10.000 TL'ye kadar taksitli nakit avans kullanabilir 6 aya kadar böldürebilirsiniz üstelik herhangi bir faiz ödemeyeceksiniz. 

BAŞVURU NASIL YAPILIR?
AKBANK'IN TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASINA BAŞVURMAK İSTEYEN KİŞİLER AKBANK MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYABİLİRLER YA DA AKBANK'IN RESMİ İNTERNET SİTESİ AKBANK.COM ADRESİNDEN BAŞVURULARINIZI YAPABİLİRSİNİZ. BU KANALLARIN DIŞINDA AKBANK ŞUBELERİNDEN YİNE BAŞVURULARINIZI TAMAMLAYABİLİRSİNİZ.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.